Erik Markman <markman.erik0@gmail.com>

Referat af bestyrelsesmøde 16.02.2024
1 meddelelse

Erik Markman <markman.erik0@gmail.com>17. februar 2024 kl. 12.41
Til: Kim Weis-Fogh Eduardsen <Mr_Eduardsen@live.dk>, Bjarne Frederiksen <nic-pe@hotmail.com>, Lone Mie Jensen <lone.mie.jensen@gmail.com>
Tilbagemeldinger på indsendte klagepunkter vedrørende serviceforholdene i Hjørring og 1 års eftersynet 

Erik orienterede om en positiv og konstruktiv samtale med regionsdirektør Rune Udi Jørgensen, Domea som efterfølgende medførte at vi modtog svar på ovennævnte klage punkter der i det væsentligste giver bestyrelsen medhold. Der er nu iværksat en plan for genoprettelse af forholdene, som bestyrelsen ser optimistisk på.
Af samme grund har bestyrelsen indtil videre besluttet ikke at gennemføre et møde med hovedbestyrelsen i Skagen Ældreboligselskab...

Fremtidig servicering.fra kontoret i Hjørring

Erik orienterede om et meget positivt første møde med den nye driftsleder Elin Lillelund der fremover har hovedansvaret for driften i Ålbæk.
Desuden orienterede Elin om at ejendomsmester Søren Kjeldberg også tilknyttes vores afdeling og bliver vores kontaktperson. Serviceassistent Pia Lythje vil fortsat have sin tilgang i Ålbæk og refererer til Søren Kjeldberg.
Samarbejdsformen mellem driften og afdelingen blev overordnet drøftet og der er stor konsensus mellem parterne. Der forestår snarest et møde om emnet konkret..

Regnskab og budget møde:
  
Mødet den 30.01.blev aflyst da bestyrelsen først modtog materialet så sent at det ikke var muligt at forberede mødet.
Der er aftalt nyt møde den 20.02. med deltagelse af driftsleder Torben Larsen, driftsleder Elin Lillelund og ejendomsmester Søren Kjeldberg.
Bestyrelsen har udarbejdet korrektioner af regnskabet for 01.09.2022 - 30.09.2023, budget for 01.10.2023 - 30.09.2024, samt budget for 01.10.2024 - 30.09.2025. Disse er indsendt til driftsleder Torben Larsen. Herudover har bestyrelsen en række spørgsmål som  vi ønsker nærmere belyst på mødet den 20.02, omkriing budgetposter som vi finder afdelingen uvedkommende.

Ordinært beboer årsmøde 29.02 i Kulturhuset

Der er sidste frist for tilmelding torsdag, den 22.02 gældende for deltagelse og eventuelle forslag man ønsker på dagsordenen. 
Bestyrelsen overvejer indtil næste bestyrelsesmøde den 23.02.de praktiske ting omkring mødets forløb, om man skal invitere formanden for Skagen Ældreboligselskab, Peter Montag til et indlæg om  boligselskabet, visioner, planer og samarbejde med afdelingerne.

Kursus i hjertestarter onsdag, den 21.02 kl. 17.00 i Ålbæk Kulturhus 

Bjarne og Kim forestår de praktiske forberedelser. Mødet varer ca. 45 min. og der vil ikke være forplejning af noigen art.
Naboerne på Læsøvej 2 og 4 er inviteret med til kurset.

Aktuelle udfordringer 

2 reklamationer der har fået lov til at stå uløster over mere end 3 uger har nu medført at sagerne er overdraget til ejendomsmester Søren Kjelberg der besøger beboerne i 3 E og 3 H mandag morgen den 19.02. Det omhandler følgende:
3 E manglende elektricitets fase der bevirker at relæet slår fra ved brug af mere end 1 stikkontakt ( skulle have været klaret i oktober i forbindelse med installatørens gennemgang af samtlige boliger)
3 H kogeplade der pga af larm er uanvendelig

Således opfattet

Læsøvej, den 17.02.2024

Erik Markman